Mange års erfaring med byggeprojekter

Den administrerende og kreative indehaver af Jysk Boligoptimering, Thomas Trezise, har mange års erfaring fra byggebranchen, som sammen med viden og nysgerrighed er drivkraften bag Jysk Boligoptimering. Han mestrer alle facetter inden for tømrer- og bygningskonstruktion, og har de seneste år arbejdet med projektledelse og totalentrepriser.

Thomas navigerer efter kvalitet og ærlighed og sætter altid kunden først i byggeprojekter.

“Ordentlighed forpligter! Jeg rådgiver fagligt og loyalt mine kunder. Et godt samarbejde og konstruktivt modspil sammen med klare og kvalitetsbevidste målsætninger skaber gode resultater for kunden og os”. (Thomas)

Lad os sammen realisere jeres byggeprojekter

Når der skal laves større byggeprojekter, gør man sig mange overvejelser om hvordan.  For der er mange ting at tage mål og højde for.

Vi ved hos Jysk Boligoptimering, hvor stor en mundfuld byggeprojekter kan være for de fleste.

Derfor står vi ikke kun klar til at hjælpe med byggeriet, men står jer også bi i hele visualiserings- og planlægningsprocessen.

Vi bestræber os altid på at gøre det så overskueligt for vores kunder, som overhovedet muligt.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter og som projektledende entreprenør virksomhed i Århus og omegn, har vi gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger.

Med vores baggrund og store erfaring fra byggebranchen og diverse håndværkerfag. Vil vi rådgive dig til den bedste byggeløsning, tilpasset dine ønsker og behov, således dine drømme bliver en realitet.

Hvis du har svært ved at se hvordan dine byggeprojekter skal realiseres, vil vi efter bedste evne give vores bud på hvordan vi får dine ønsker opfyldt.

Kontakt os nu for en uforpligtende snak om dit byggeprojekt.

Thomas Trezise

Thomas Trezise

Indehaver